KATEGORI

Products Bintang

Babagan awake dhewe

Longkou Xinbaoquan Packaging Co., Ltd. dumunung ing No.88, Qiwei Road, Dongjiang High-Tech Industrial Park, Huangcheng, Longkou ing Peninsula Jiaodong ayu lan makmur, karo lokasi unggul geografis, transportasi trep, seger lan lingkungan elegan, lan banyu trep, tanah lan udhara traffic.Longkou Baohua Plastics Factory, leluhur saka perusahaan, didegaké ing taun 1997. ing saiki, perusahaan jembaré watara 7000 m2 , kalebu area construction saka babagan 4000  m2 .

Read More

News & Events


WhatsApp Online Chat !