Embossed Aluminium Foil Nyilikake Cap adhedhasar werna utami


  • Port: Qingdao
  • Pembayaran: T / T, L / C
  • Brand Name: BaoQuan
  • Order Custom: Nampa
  • Lead Time: 10-20days sawise nampa pembayaran
  • Detail produk

    Tags Product

    Ringkesan

    Details cepet

    Potongan: US $ 0.059-0.054 / Potongan
    Min supaya: 50000 Potongan
    Material: Aluminium-Plasitc
    Koleksi: nyilikake tutup
    Dianggo: botol
    Feature: Non kuthah
    Custom Order: Nampa
    Papan Asal: Shandong, China (Mainland)

    Sumber Kabisan: 2000000Piece / Bagéyan saben Wulan
    Details Packaging: Karton size: 500 * 450 * 400mm 
    1100PCS saben karton 
    450,000PCS (420 cartons) / 1X20 ' 
    920,000PCS (840 cartons) // 1X40' 
    Port: Qingdao
    Lead Time: 7-10days sawise nampa pembayaran

    Brand Name: BaoQuan Model Panggil: Aluminium foil tutup
    Warna: Minangka requirement
    Size: Coustomized Size
    Sample: allowable
    Packing: karton
    Aplikasi: Packing
    MQQ: 50000pieces Logo: printing logo adat

    Description Product

    kategori aluminium-plastik tutup shrink
    Panggil Model: selaras
    Size  30 * 60, 25 * 43, 25 * 33, 28 * 15, 30 * 35, 31.5 * 44, etc
    Printing Lithographic printing, Gold stamping, embossed, panas foil, crinkles peteng printing
    MOQ: 50000 Potongan
    price: Takon Kanggo A petik
    Sumber Kabisan: 2000000 Saben Wulan
    Delivery Time: 10 Days
    Details Packaging: Carton Sealing Pcs / CTN Minangka Per dijaluk FREE Logo Printing On The Carton Pallet Packing Yen Perlu
    Reguler Size: Customized Size
    Material: Aluminium-Plastik
    kekandelan: Miturut request pelanggan
    Printing: Miturut request pelanggan
    kasedhiya 1. Ing macem-macem struktur beda: PE utawa laminasi Bahan Apa Cepak Banget.
    2. sampel gratis
    3. Ing macem-macem kekandelan: 10 ~ 250microns
    4.In macem-macem printing beda: printing silinder kanggo 12 werna.
    tas printing 5.can karo 1350mm Length
    6.Can kertu kertas naleni ing tas
    port Kintunan: Qingdao
    Pembayaran: T / T, L / C

    Baoquan Aluminium tutup plastik utamané dipigunakaké kanggo sealing packaging saka macem-macem dhuwur-bahan ombenan alkohol lan omben-omben. Kang digawe saka aluminium murni plus PE telung lapisan co-extruded gabungan, susunan logam, ewah-ewahan bentuk panas, cocok kanggo panyimpenan long-term, lan katon elegan. Saiki iku produk packaging sealing banget Popular. Produk bisa digawe menyang efek lumahing padhang lan frosted, bisa dicithak menyang macem-macem werna. stamping panas lan print sembarang pola. Ing sisih ndhuwur tutup botol plastik aluminium bisa panas stamping LOGOG, kang bisa digawe dadi efek cekung lan gilig.










  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !