kategori

Produk Artikel

Tentang Kami

Longkou Xinbaoquan bungkusan Produk Co., Ltd. perenahna di No.88, Qiwei Jalan, Dongjiang High-Tech Industrial Park, Huangcheng, Longkou di Samenanjung Jiaodong nu geulis tur makmur, kalawan lokasi punjul geografis, transportasi merenah, seger jeung lingkunganana elegan, sarta cai merenah, darat jeung hawa traffic.Longkou Baohua Plastics Kilang kitu, éta miheulaan pausahaan, diadegkeun dina taun 1997. dina mangsa kiwari, pausahaan nyertakeun hiji aréa kira-kira 7000 m2 , kaasup wewengkon pangwangunan ngeunaan 4000  m2 .

Maca deui

News & Kajadian


WhatsApp Online Chat !