Embossed aluminium foil ngaleutikan Cap dumasar kana warna primér


  • Port: Qingdao
  • Pamayaran: T / T, L / C
  • Brand Nami: BaoQuan
  • Orde custom: Tampa
  • Kalungguhan Time: 10-20days sanggeus narima pembayaran
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ihtisar

    Rincian gancang

    FOB Harga: US $ 0.059-0.054 / Potongan
    Min urutan: 50000 Potongan
    Bahan: Aluminium-Plasitc
    Tipe: ngaleutikan cap
    Dianggo: botol
    fitur: Non ngabahekeun
    Adat Nagari: Tampa
    Tempat of Origin: Shandong, Cina (Daratan)

    Suplai Kamampuhan: 2000000Piece / Potongan per Bulan
    Rincian bungkusan: karton ukuranana: 500 * 450 * 400mm 
    1100PCS per karton 
    450,000PCS (420 cartons) / 1X20 ' 
    920,000PCS (840 cartons) // 1X40' 
    Port: Qingdao
    Diterangkeun Time: 7-10days sanggeus narima pembayaran

    Brand Nami: BaoQuan Modél Jumlah: Aluminium foil cap
    Warna: Salaku sarat
    Ukuran: Coustomized Ukuran
    Sampel: allowable
    Packing: karton
    Aplikasi: paking
    MQQ: 50000pieces Logo: percetakan logo custom

    Panjelasan Produk

    kategori aluminium-plastik cap ngaleutikan
    Jumlah modél: ngaropéa
    ukuran  30 * 60, 25 * 43, 25 * 33, 28 * 15, 30 * 35, 31.5 * 44, jsb
    pencitakan Lithographic percetakan, Emas stamping, embossed, panas foil, crinkles poék percetakan
    MOQ: 50000 Potongan
    harga: Tanya Pikeun A Quotation
    Suplai Kamampuhan: 2000000 Per Bulan
    Waktos pangiriman: 10 Days
    Rincian bungkusan: Karton paking PCS / Ctn Salaku Per dipénta FREE Logo Printing Dina The karton Usuk paking Mun Dipikabutuh
    Biasa Ukuran: ngaropéa Ukuran
    bahan: Aluminium-Plastik
    ketebalan: Numutkeun pamundut konsumén
    percetakan: Numutkeun pamundut konsumén
    Aya 1. Dina rupa-rupa struktur béda: pe atanapi lamination Bahan Dupi Sadia Teuing.
    2. sampel mangrupakeun bébas
    3. Dina rupa-rupa ketebalan: 10 ~ 250microns
    4.In rupa-rupa percetakan béda: percetakan silinder ka 12 kelir.
    tas percetakan 5.can kalawan 1350mm Panjang
    6.Can kartu kertas ngariung dina tas
    port kiriman: Qingdao
    pamayaran: T / T, L / C

    Baoquan Aluminium cap palastik utamana dipaké pikeun sealing bungkusan rupa tinggi-grade inuman alkohol jeung inuman. Eta dijieunna tina alumunium murni tambah pe tilu-lapisan ko-extruded komposit, tékstur logam, deformasi panas, cocog pikeun neundeun jangka panjang, sarta penampilan elegan. Ayeuna téh mangrupa produk bungkusan sealing pisan Popular. Produk bisa dijieun kana épék permukaan caang jeung frosted, bisa dicitak kana rupa-rupa kelir. stamping panas tur print sagala pola. Bagian luhur cap tina botol palastik aluminium tiasa panas stamping LOGOG, nu bisa dijieun kana pangaruh kerung tur convex.










  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 
    WhatsApp Online Chat !