Ciri tina botol anggur frosted

Frosting mangrupakeun metoda hiasan pikeun taat kaca glaze bubuk mibanda luas tangtu onto botol produk anggur, Panggang buli dina hawa luhur 580 nepi 600 ℃ nepi ngalembereh sagelas glaze palapis lapisan dina beungeut kaca jeung ngaktifkeun palapis kaca glaze lapisan ka némbongkeun hiji warna béda ti awak utama kaca. Kaca glaze bubuk bakal anut ku sikat cuci bodas di luhur brushing, atawa roll-coated ku roller karét-katutupan. Ku processing layar sutra, pola usik tina permukaan frosted bakal dicandak. métode ngandung: percetakan lapisan pola desain dibentuk ku ngalembereh resisting agén dina beungeut hiji produk gelas, sarta mawa kaluar processing frosting sanggeus pola desain dicitak keur garing dina hawa; lajeng baking pola dina suhu luhur sapertos nu beungeut frosted tanpa pola desain keur dilebur dina beungeut kaca, sarta beungeut frosted, ngawengku pola, tina hiji posisi jeung pola dicitak teu bisa dilebur dina beungeut kaca dina aksi anu tina ngalembereh dina resisting agén. Saatos baking, anu pola kerung transparan bakal ditingalikeun ngaliwatan beungeut frosted semi-transparan pikeun ngahontal éfék hiasan husus.

Frosting percetakan ngalembereh resisting agén anu disiapkeun ti oksida beusi, bubuk talcum, liat, jeung sajabana, sarta mangrupa taneuh ku grounder bal, sarta fineness nyaeta 350 meshes. Sateuacan percetakan, anu ngalembereh frosting percetakan resisting agén téh blended kalawan napel.

Urang nyadiakeun produk jeung jasa kalapa pikeun konsumén dina prinsip "Pasar-berorientasi, Kredit Operasi". Lamun perlu pitulung naon baé, mangga nelepon kami. Urang bakal ngawula ka Anjeun wholeheartedly!

zx


waktos pos: Aug-06-2018

WhatsApp Online Chat !