KATEGORITË

Produkte Featured

Rreth nesh

Longkou Xinbaoquan Packaging Produkte Co, Ltd, është e vendosur në No.88, Qiwei Road, Dongjiang High-Tech Industrial Park, Huangcheng, Longkou në gadishullin e bukur dhe të pasur Jiaodong, me vendndodhjen gjeografike superiore, transporti i përshtatshëm, të freskëta dhe mjedis elegant, dhe uji i përshtatshëm, tokës dhe ajrit traffic.Longkou Baohua Plastikë Fabrika, paraardhësi i kompanisë, u themelua në vitin 1997. në momentin, kompania mbulon një sipërfaqe prej rreth 7000 m2 , duke përfshirë një sipërfaqe ndërtimi prej rreth 4000  m2 .

Lexo më shumë

Lajme dhe ngjarje


WhatsApp Online Chat !